Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tanácsadás

Tanácsadás

Azt, hogy a céged mitől jobb, egyedibb, erősebb, mint a konkurenciád, Te tudod a legjobban.


Mi tudjuk hogyan mutasd ezt meg leendő vásárlóidnak, ügyfeleidnek.


A 1,5 órás kötetlen beszélgetés során felmérjük a területedet, az igényeket, és együtt kitűzzük a célokat. Ezután csapatunk összeül, hogy egy egyedi kommunikációs stratégiát dolgozzon ki Neked ennek megvalósítására!

Facebook

Facebook

Szerencsére ma már sokan tudják, hogy egy Facebook oldal minőségét nem a rajongók számával mérjük, és a közösségépítés nem céltalan lájkvadászatot jelent.


Egy jól felépített Facebook-oldallal számtalan lehetőség nyílik meg előtted, amikre talán még nem is gondoltál. Segítünk: Tibi atya is innen indult!


Építs hűséges rajongótábort, közösséget a márkádnak, kommunikálj velük közvetlenül és hatékonyan, érj el a leghatékonyabban olyanokat, akik pont Téged keresnek!

Google Adwords

Google Adwords

A Google, Magyarország (és talán a világ) legnagyobb hirdető felülete. Ha az online jelenlétet fontosnak tartod a vállalkozásod számára, akkor a Google Adwords-öt nem érdemes kihagynod!


A különböző kampánytípusok és beállítások erdejében azonban könnyű elveszni, és így a jó szándék ellenére a reklámra félretett forrásaid nem a vállalkozásod bevételeit növelik.


Mit tehetsz azért, hogy az itt elköltött pénzed visszahozza akár a többszörösét, ahelyett, hogy egy pénznyelő gépezetté válna? Ebben segítünk mi Neked!

Webfejlesztés

Webfejlesztés

A technológia egyre rohamosabb fejlődésével egyre nagyobb az elvárás a weboldalakkal szemben is, számtalan kritériumnak kell megfelelni, ha a profizmusod szeretnéd megmutatni.


Az első találkozás a weboldaladdal az első benyomás a vásárlód részéről.


Ezen múlik, hogy az érdeklődőből ügyfél lesz-e, és ha igen visszatér-e, ajánlja-e másoknak.


De milyen a megfelelő számodra?


Egyedi fejlesztésű, vagy open source (pl. wordpress) blogok, micrositeok? Vagy meglévő oldalad továbbfejlesztése, desktop és mobil eszközökre optimalizálása?


Keress minket bizalommal és együtt megtervezzük!

Grafikai munkák

Grafikai munkák

A céged arculata többet közvetít Rólad, mint gondolnád.  Milyenek a weboldalad színei, milyen jelképeket használsz, mit tartalmaz a logód, ami visszaköszön minden felületen, összetéveszthetetlenül azonosítva Téged?


Vállaljuk teljes arculati kézikönyvek elkészítését, de ha egyedi munkákról, plakátokról, szórólapokról vagy molinókról van szó, azt is.


Figyelembe vesszük az igényeidet és tanácsot adunk a legújabb trendeknek megfelelően, hogy minden online és offline profilod jó megjelenésű legyen.

Szövegírás

Szövegírás

Hogyan adnád el a terméked vagy szolgáltatásod egy mondatban? És mit mondanál róla, ha több oldalas terjedelemben mesélhetnél?


Mi tudjuk, mire kíváncsi a közönséged, és ha még nem az, felkeltjük az érdeklődést. A Te hivatásodban Te vagy a legjobb, hadd meséljünk róla úgy, hogy mindenki (értsd: potenciális vevőid) ráharapjon.


Vállaljuk reklámszövegek, hírlevelek, céges blogok és PR cikkek megírását, ahol a Te dolgod a „mit” a miénk pedig a „hogyan”.

Túl vagyunk már több mint

132

Tanácsadáson

592

Facebook kampányon

92

AdWords kampányon

49

Weboldalon

Kérd ajánlatunkat!