Amit tudnod kell

Rólunk

Mi vagyunk az útikalauz, ami eligazít az online marketing dzsungelében. Viccet félretéve: Mi egy online marketing ügynökség vagyunk, mely segít a vállalkozásoknak láthatóbbá válni az online világban.

Legkedveltebb szolgáltatásaink:

Facebook, közösségépítés, Google Ads, szövegírás, grafika és web. Természetesen, ennél jóval szélesebb a paletta, ezek a legtöbbet kért szolgáltatásaink.

… és hogy miben vagyunk mások, mint a többi hasonló cég?

Üzletfejlesztőnk először megismeri a céget, mi pedig 100%-ban rád szabjuk az általunk vagy akár közösen megálmodott marketing stratégiát.

Egy vállalkozás sikere rajtad és rajtunk múlik!

Te vagy a szakma, mi szállítjuk hozzá a megoldásokat. Összehangoljuk az online jelenlétedet a cég stratégiájával, hozzá illesztjük a brandet a vásárlói igényekhez és megmutatjuk a célpiacnak, amit csak Te tudsz.

Erre számíts, ha velünk szeretnél dolgozni!
Beléd kell szeretnünk.

Kapcsolat

Írsz nekünk és mi 12 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot úgy, ahogy azt kérted az űrlap kitöltésekor.

A jó munkához időre és sok adatra van szükség, ezért minden plusz információ fontos számunkra.

Beszélgetés

Kell az a bizonyos kémia, fontos, hogy lássuk, egymásba szeretünk-e.

Szeretünk hallgatni, de kérdezni is, mert egy elejtett szó, lehet hogy egy új szolgáltatást eredményez.

Mondd el nekünk a Te storydat, hogy miért is kerestél meg minket, miben kéred a segítségünket

Nekünk is döntenünk kell:

Nem vállalunk el mindent és nem is mi vagyunk mindenre a megoldás.

Fontos, hogy a lehető legjobb szolgáltatást kapd és ha mi nem tudunk segíteni, akkor azt jelezni fogjuk neked.

Segítünk a legjobb megoldást megtalálni.

Kutatás

Mielőtt árajánlatot adunk, kutatunk, mert nem mindegy, hogy milyen cégről van szó, milyen iparágban tevékenykedik és mi a célja. Szeretjük tudni, hogyan is kezdjünk neki a közös munkának. Fontos látni azt is, hogy tervezzük elérni a közösen kitűzött célokat.

Árajánlat

A vállalkozás nem egy kampány, ezért mindig komplex ajánlatot adunk, hogy lásd miből tudsz választani, hisz közel sem biztos, hogy arra van szükséged, amivel megkerestél minket.

Kérdezz bátran, ha nem egyértelmű vagy mást is szeretnél

Te döntesz, ennyiért megéri-e:

Rajtad a sor, hogy eldöntsd, megfelel-e az általunk adott árajánlat. Ha igen, akkor közös munka azonnal kezdetét veszi. Ugye milyen egyszerű? :)

A következő lépés meghatározó, folytatjuk a kutatást, hogy a sok információból marketinget varázsoljunk.




Az eddigi marketing tevékenység és a pontos cél fogja meghatározni, hogy milyen marketing mixre van szükséged. Mi fogja segíteni az online jelenlétedet és mi támogatja a cél elérést (az alapozó marketing, a termék / szolgáltatás edukáció, a közösségépítést…).

Mindig a legjobb összeállításra van szükség és vannak kihagyhatatlan elemek, mint az üzleti stratégiai szemlélet, a jól bevált bizalom építés eszköze a PR és Brand erősítéséhez a külső és belső közösség építés. Ezekre és sok minden másra is szükséged lesz, természetesen!

Szolgáltatási palettánk

Neked

Tanácsadás / Oktatás

Fontos számodra, hogy a marketing integrálható legyen a mostani folyamataidba? Mi ettől vagyunk különlegesek, nem egy marketing csapat vagyunk, hanem üzletfejlesztési, kiszervezési és speciális skilljeink is vannak a komplex megoldásokhoz.

Cégvezetőként szeretnéd érteni a online marketinget is? Megérteni, mire költ és mire kellene költenie a marketing osztálynak? Megtalálhatod velünk a legjobb kérdéseket ehhez. Ki is szervezheted nekünk is a marketing folyamataidat, így megfelelő kezekben lesz a marketing büdzsé.

Oktatás

Megtanítjuk munkatársaidat lépésről lépésre az online marketing minden trükkjére. Érdekel az online marketing, és szeretnél egy alap tudást megszerezni? Most léptél ki az iskola padjából? Mi segítünk gyakorlati tudást szerezni egy jól felépített tematika alapján, hogy te is kezelni tudd közösségi oldalaidat, vagy könnyebben tudj elhelyezkedni a piacon.

Facebook / Instagram

Mindenki a különböző közösségi oldalakon lóg, hol máshol lehetne őket a legkönnyebben elérni. Szerencsére ma már tudjuk, hogy egy Facebook oldal minőségét nem a rajongók számával mérjük, a közösségépítés nem céltalan lájkvadászatot jelent.

Egy jól felépített Facebook-oldallal számtalan lehetőség nyílik meg előtted, amikre talán még nem is gondoltál. Segítünk: Tibi atya is innen indult!

Építs hűséges rajongótábort, közösséget a márkádnak, kommunikálj velük közvetlenül és hatékonyan, érj el a leghatékonyabban olyanokat, akik pont Téged keresnek!

Google Ads

A Google, Magyarország (és talán a világ) legnagyobb hirdető felülete. Ha az online jelenlétet fontosnak tartod a vállalkozásod számára, akkor a Google Ads-et nem érdemes kihagynod! Emellett van még egy-két plusz, ami támogathatja a céged.

A különböző kampánytípusok és beállítások erdekében azonban könnyű elveszni, és így a jó szándék ellenére a reklámra félretett forrásaid nem a vállalkozásod bevételeit növelik.

Mit tehetsz azért, hogy az itt elköltött pénzed visszahozza akár a többszörösét, ahelyett, hogy egy pénznyelő gépezetté válna? Ebben segítünk mi Neked!

Webfejlesztés

A technológia egyre rohamosabb fejlődésével egyre nagyobb az elvárás a weboldalakkal szemben is, számtalan kritériumnak kell megfelelni, ha a profizmusod szeretnéd megmutatni.

Az első találkozás a weboldaladdal az első benyomás a vásárlód részéről.

Ezen múlik, hogy az érdeklődőből ügyfél lesz-e, és ha igen visszatér-e, ajánlja-e másoknak.

De milyen a megfelelő számodra?

Egyedi fejlesztésű, vagy open source (pl. wordpress) blogok, micrositeok? Vagy meglévő oldalad továbbfejlesztése, desktop és mobil eszközökre optimalizálása?

Nem egy egyszerű döntés, így érdemes egy hozzáértőt megkérdezni róla. Mi segítünk neked eldönteni ezt a talán legfontosabb kérdést és a kivitelezésben is számíthatsz ránk.

Grafikai munkák

A céged arculata többet közvetít Rólad, mint gondolnád. Milyen a weboldalad színe, milyen képeket használsz, mit tartalmaz a logód, ami visszaköszön minden egyes felületen, összetéveszthetetlenül azonosít Téged?

Vállaljuk teljes arculati kézikönyvek elkészítését, de ha egyedi munkákról, plakátokról, szórólapokról vagy molinókról van szó, azt is.

Figyelembe vesszük az igényeidet és tanácsot adunk a legújabb trendeknek megfelelően, hogy minden online és offline profilod jó megjelenésű legyen.

Szövegírás

A jó kommunikáció növeli a bizalmat és sosem megy ki a divatból. Hogyan adnád el a terméked vagy szolgáltatásod egy mondatban? És mit mondanál róla, ha több oldalas terjedelemben mesélhetnél?

Mi tudjuk, mire kíváncsi a közönséged, és ha még nem az, felkeltjük az érdeklődést.

A Te hivatásodban Te vagy a legjobb, hadd meséljünk róla úgy, hogy mindenki (értsd: potenciális vevőid) ráharapjon.

Vállaljuk reklámszövegek, hírlevelek, céges blogok és PR cikkek megírását, ahol a Te dolgod a „mit” a miénk pedig a „hogyan”.

NaturMarketing Solution

Csapat

Horváth Tibor

Social Media Hero

Bíró Andrea

Ms. Experience

Duló Márk

The Creator

Julinszki Dóra

Content Wizard

Horváth Kata

Graphic Fairy

Vigh Arianna

The Creative

A legfontosabb üzleti követelményeim a megbízhatóság és a pontosság. A Naturmarketing az elvárásaimat túl is szárnyalta, nem dolgoztam még együtt olyan precíz emberekkel, mint ők.

Bodó Balázs - USP Team

A Naturmarketing innovatív csapata több területen is bizonyította hozzáértését. Használható, kézzelfogható ötleteket és azok megvalósítását kaptam maximális minőségben. Bátran ajánlottam és ajánlom más cégvezetőknek, akik a marketingjüket szeretnék biztos kezekben tudni.

Kárpáthegyi Péter - TerraPlaza

Napjainkban egy kulturális, művészeti intézmény számára is elengedhetetlen, hogy éljen a marketing korszerű eszközeivel. Mi tudjuk, hogy mit szeretnénk elérni, ők tudják a „hogyant”.
Csapatuk tagjai szakmailag felkészült, rugalmas, kreatív, megbízható fiatalok. Tanácsaikra, segítségükre mindig lehet számítani.

Bába Szilvia - Duna Palota

Több ajánlás útján hallottunk a NaturMarketing professzionális szolgáltatásáról, majd úgy gondoltuk, hogy teszünk egy próbát az együttműködésre. A szakmai elhivatottságuk, és „mindenre megoldást” kínáló pozitív lelkesedésük a kihívásokkal szemben, azonnal lekötelezett bennünket. Nem ismernek lehetetlent, az elkötelezettségük páratlan!

Kozma Patrik - Chocorium Luxury

A trendeken kívül fontos számukra, hogy az adott területen melyik marketing eszköz a leghatékonyabb, ami rugalmasan illeszkedik az adott piaci szegmenshez. Ami a legjobban tetszett, hogy a legelvetemültebb kérdéseket is nyugodtan, profin megválaszolják és azt sem rejtik véka alá, ha az általam kért megoldás szerintük nem a legjobb út.

Gál Hajnalka

A mi küldetésünk

Gyakorlati tudás

Gyakorlatot oktatunk

Teljesen mindegy, hogy az alapoktól akarod kezdeni, vagy a munkatársak munkáját szeretnéd jobban megismerni, vagy a meglévő tudást felfrissíteni. Rugalmasan felépített tematikánk hozzád igazítható, így lépésről lépésre haladhatsz. Célunk, hogy önállóan is el tudj igazodni az online marketing területén. Szerezd meg a gyakorlati tudást velünk, hogy te is kezelni tudd közösségi oldalaidat, vagy könnyebben tudj elhelyezkedni a piacon.

Kiszervezési plusz

Egy kényelmi szolgáltatás partnereinknek: összehozunk a szabadkapacitással rendelkező vállalkozókkal is, hogy a vállalkozásod minden támogatást megkapjon. A legjobb skillekre tudod kiszervezni a feladatokat és a platform értesíti a megfelelő partnert. Szervezz ki, amit csak lehet, (A-tól Z-ig) hogy maradjon időd a stratégiára és az üzletfejlesztésre.

Fantasztikus skill gyűjteménye található az adatbázisban.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Kapcsolat

Válaszd ki és egyszerűen húzd át azokat a szolgáltatásokat a boxba, amire szükséged lenne,
utána pedig a módját is kiválaszthatod, ahogy szeretnéd, hogy felvegyük veled a kapcsolatot.

IGÉNYELT SZOLGÁLTATÁS
TALÁLKOZÁS MÓDJA

Térkép megjelenítése

Térkép elrejtése