Egészséges szervezetfejlesztés
Egészséges szervezetfejlesztés
HATÉKONYABB ÉS MOTIVÁLTABB MUNKATÁRS PROGRAM
A JÖVŐ MOST KÉSZÜL
A JÖVŐ MOST KÉSZÜL
ELKÉSZÜLNI, VIGYÁZZ, KÉSZ...
Employer branding
Employer branding
NEM CSAK A LÁTSZAT, A GYAKORLAT IS FONTOS

SZERVEZET KUTATÁS

Az igények adattá formálása, melyből valós információ alapján támogató munkatársi programok valósulnak meg.

MUNKATÁRS TÁMOGATÁS

Innovatív egyéni-, csoportos- és többszintű támogatási programokkal a szervezeti célok, stratégiai megoldása.

EMPLOYER BRANDING

Best practice gyakorlatok, melyek segítik a belső elégedettséget és komplex megoldásokat biztosítanak.

INNOVATÍV EGÉSZSÉG PROGRAMOK

A komplex megközelítés és a szakmaiság mellett, még mindig az egészség a legfontosabb, hiszen egészség nélkül nem lehet hatékonyan és produktívan dolgozni.

Közösség és team, a programok mögött

A hitelesség és a szakmaiság fontos része, hogy a megfelelő tudás, készségek és a tapasztalatok együttese álljon rendelkezésre, egy-egy projekt indulásakor.
SKILLA

SKILLA

outsourcing
Közösségi online platform, ahol megtalálható minden, ami kiszervezhető. Skill, ami összeköt!
Bíró Andrea

Bíró Andrea

ügyvezető
Egészség- és közösségfejlesztés, egészség- és stresszmenedzsment, employer branding
WE program

WE program

Human assistance
Egyéni és csoportos munkatárs programok, employer branding gyakorlati megoldása, támogatási rendszer

EGÉSZSÉGES MUNKATÁRS A HATÉKONY MUNKATÁRS

Munkavállalóból, munkatársat gyártunk!

HATÁS ELLENHATÁS

Minden mindennel összefügg, ezt ma már tudjuk. Egy sikeres szervezet nem feltétlenül egészséges.
Stressz a lelke mindennek A lelkesedés, a magas produktivitás és a kreativitás, a kevés távolmaradás és munkahelyváltás olyan dinamikus vállalatok jellemzője, ahol a stresszgörbe pozitív fázisában működik. Egy vállalatnak nincs „általános stressz-szintje”: a dolgozók stressz-szintjei adódnak össze. Amikor túl magassá válik a stressz-szint, és a vállalat a stressz negatív fázisában folytatja működését, olyan jelenségek fellépésével kell számolni, mint a hibás döntések, az alacsony produktivitás és kreativitás, a szegényes kommunikáció, a hiányzó csapatszellem, a feszült személyes kapcsolatok és sok munkahelyváltás, illetve távolmaradás. A következmények gazdasági és emberi költségei óriásiak. Becslések szerint a stresszhez kapcsolódó betegségek és balesetek a munkából való kimaradások 75%-áért tehetőek felelőssé.
Bíró Andrea

Bíró Andrea

Csapat hálózatkutatás A legkisebb szervezeteket leszámítva azonban a vezető nem lát bele mindenki munkájába, nem ért mindenki területéhez és nem tudja megítélni viselkedésüket sem. Hogyan szerezzen elég információt? Validált kérdőívvel, hálózatelemzésen alapuló eszközökkel nagyon rövid időn belül, kézzelfoghatóan tudjuk felmérni és megmutatni a belső kapcsolati működéseket, erősségeket és gyengeségeket. Csapat hálózatelemzés segít, amikor a csapat szerkezetét, valódi működését szeretnénk feltárni. Általa kiemelhetőek a legfontosabb szakértők, mentorok, feltörekvők, az információs útvonal fontos résztvevői, stb. Ezzel együtt feltárhatjuk vele a szervezet elakadásait, logikátlanságait, rejtett konfliktusait, amik a szervezet egészének teljesítményét ugyanolyan szinten határozzák meg, mint az egyes résztvevők képességei.
Malinoczki Zoltán

Malinoczki Zoltán

Szociometria

Az irodai dolgozók idejük 42%-át együttműködésben töltik, ugyanakkor elemzések alapján ezen törekvések mindösszesen 34%-a lesz hatékony. Ez a teljes munkaidő 25%-t teszi ki. Egy átlagos munkatárs - például egy marketing specialista - munkaidejének 25%-át tölti el azzal, hogy olyan kollégákat keres meg kéréssel, kérdéssel, akik nem adnak magas prioritást megkereséseinek.
Koczka Éva

Koczka Éva

Supervizor, coach

Egészségmenedzsment programok alapja: a hagyományos orvoslás mellett számtalan alternatív, természetgyógyászati módszert alkalmazok, mindig a beteg személyiségére és szükségleteire, betegségeire alkalmazva, integrált megközelítéssel. Elkötelezett híve vagyok a megelőzésnek és a szelíd gyógymódoknak, amelyek elősegítik a betegek aktív részvételét saját gyógyulásukban. Stressz a lelke mindennek című könyvem célja, hogy mindenki felismerje a megelőzés fontosságát, mert hatása jelentős az életünkre. A világ számos országában tanulmányozta a gyógyítás alternatív lehetőségeit, melyeknek egyes elemeit sikeresen építette be a hagyományos orvoslás módszerei közé.
Dr. Kricsfalvi Péter

Dr. Kricsfalvi Péter

Szakmai vezető

15500

Szűrések

6800

Egészség programok

4600

Egyéni megoldások

2400

Interaktív programok

TRENDEK

Jövőkutatás, trendek, brest practice, innovatív megoldások, kockázatok megelőzése...
Home office 3.0

Home office 3.0 – munkatárs támogatás új módja

Bevezették helyetted a home office-t! Most egy ideig, nincs idő tanfolyamra, képzésre,  könyv olvasásra, megismerésre…, mert nem át kell állni, hanem […]

Hatékony folyamatok

A gondolataink menedzselése, az érzelmeink szabályozása és a hatékony viselkedés a körülmények ellenére ez a változás művészete. Mindenki hatékony, de […]

HR trendek

A tapasztalható munkaerőhiány bizonyos értelemben jó, hiszen kreatívabb, körültekintőbb megoldásokra van szükség. A munkaerő pótlására korábban ritkábban használt belső vállalati […]

ADATVEZÉRELT EGÉSZSÉG ÉS ÉLETPÁLYA MENEDZSMENT

Innovatív egészség - HR kompatibilitás - szervezet stratégia- munkatárs megtartás -

Partnerek