Minden, ami egészség

Interaktív túra az egészség jegyében, mely az összes témát érinti, úgy, hogy egymásra épül, bemutatja az összefüggéseket, hatásokat, különböző kockázatokat és alternatív lehetőségeket, melyben mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb lehetőségeket.

A hangsúly az interaktivitáson van, mint egy csapatépítő tréningen, ahol plusz motivációt lehet elérni a saját problémák, más problémái közötti párhuzam megmutatásával és közös (irányított) aktivitással el lehet jutni a megoldásokhoz.

Minden témánál érdemes figyelmet fordítania arra, hogy a különböző célcsoportok figyelembevételével kerüljenek összeállításra a programok (vezetői, adminisztratív, fizikai, életkor, kockázati tényezők…).

A különböző program elemeink modul rendszerűek, így könnyen kombinálhatóak, a cég és az egyéni igényekre alakíthatóak, hangsúlyozottan a magas aktivitás eléréséért, figyelembe véve a legújabb kutatások eredményeit is. (Alvás, stressz, életmód, környezeti hatások…)

1, 5, 10, 100 vagy 4000

Bármilyen méretű program jó megoldás, ha tudjuk mit szeretnénk elérni.

Egy kulcs munkatárs támogatása napi kérdés.

Egy csoport motivációja vagy hatékonyabb folyamatok kialakítás, kulcs terület.

Egy egész nap 50 fő részére, megadja azokat a kulcspontokat, amellyel elkezdhető a hogyan.

Egy 4000 fős egészség sziget, felejthetetlen élmény mellet plusz elkötelezettséget ad és évekig támogatja a cég healthy küldetését.

Egy komplex munkatárs program, rugalmas, könnyen beintegrálható, különböző szintű megoldásokat biztosít, így mindenki megtalálhatja a legjobb megoldást benne.

Munka és flow, okosan!

KÉSZEN ÁLL A VÁLTOZÁSRA?

Motiváció, flow... hatékonyan!