Szervezetfejlesztés

A szervezet olyan, mint a jól működő gépezet, ha valami vagy valaki nem működik, kivesszük és kicseréljük. A tehetségeinket túlhajtjuk, majd ha már nem teljesítenek olyan fantasztikusan, lecseréljük frissebbekre, mert ebben a felfogásban az egyén cserélhető, eldobható.

Egészséges szervezetfejlesztés

Egy sikeres szervezet nem feltétlenül egészséges. Amikor az emberek akut betegséggel küszködnek, általában teljesítőképességük helyreállítására, nem pedig az önmegvalósításra koncentrálnak. A szervezeti egészség diagnózisához az adatok koncentrált összegyűjtésére van szükség. Egy betegség kezeléséhez – a diagnózis után – meg kell határozni a betegség okát. Ehhez azt kell látnunk, hogy valahányszor ez az ok előfordul, a betegség is megjelenik.

Ha sikeresnek nevezünk egy szervezetet, ezzel a hatékonyságáról beszélünk. A produktivitás alapfeltételei az idő, a hatékonyság és a motiváció.

Egészséges szervezetfejlesztés adatvezérelt employer branding

Az egészséges szervezetfejlesztés + adatok információvá alakítása és tudatos használata. A vezetés egy szociális folyamat, ami emberek közötti interakciókra épül. A teljesítmény alapját a kapcsolatok képezik. Ha javítjuk a kapcsolatokat, a kapcsolatok minőségét, az emberek közötti interakciókat, javul a teljesítmény. Ezért a csapaton belüli jó munkakapcsolatok kiépítése elsődleges fontosságú feladata a vezetőnek és a szervezet minden tagjának.

A siker kulcsa az egyéni döntési kompetencia és a munkatársak ügyfél felé fordítása. Egy jó szervezet ugyanúgy kezeli munkatársait, mint ügyfeleit.

Bíró Andrea

Tulajdonos, ügyvezető

Dr. Kricsfalvi Péter

Szakmai vezető

Malinoczki Zoltán

Program koordinátor

5 + 10 + 15 + 20 + 25 + 30 + … év tapasztalat

Egy jó ötlet vagy gyakorlat alkalmazása, tapasztalattal ötvözve, nem csak összeadódik, hanem megsokszorozza a lehetőségeket.

Üzletfejlesztés ⇒ Változásmenedzsment ⇒Innovatív megoldások ⇒ Egészséges szervezetfejlesztés ⇒ Egészségmenedzsment ⇒ Trendprogramok

Cég & Brand

KÉSZEN ÁLL A VÁLTOZÁSRA?

Minden változást megelőz egy válság helyzet!